- 2D image این تصاویر مسطح و بدون عمق می باشند که عموما در گیش زمینه هولوگرام ثبت می شوند .
- 3D image تصاویر سه بعدی که غالبا ازروی یک شئ یا مدل سه بعدی ساخته می شوند
- 2D-3D image در این تکنیک اطلاعات به گونه ای در دولایه پیش زمینه و پس زمینه هولوگرام ثبت می شوند که باحرکت دادن برچسب عمق مجازی ان قابل تشخیص بوده و سه بعدی به نظر می رسند .
- Kinetic effect در این تکنیک با تغییر زاویه دید ، حرکت رنگهای رنگین کمانی برروی خطوط یا سطوح قابل رویت خواهند بود .
- Kinetic animated effect با تغییر زاویه هولوگرام حرکت رنگ برروی شکل مورد نظر به گونه ای که تصویر ، متحرک به نظر می رسد .
- Guilloche pattern این خطوط یسیار ظریف ، از جمله ویژگی های پیچیده امنیتی در صنایع چاپ و هولوگرافی است که نمونه هایی از ان غالبا روی اسکناس ها و چک پول ها دیده می شوند .
- Random sparking pattern بافتی از فزمهای هندسی و یا غیر هندسی که برای ایجاد درخشندگی بیشتر در هولوگرام مورد استفاده قرار می گیرد .
- Gradient effect در این تکنیک با حرکت دادن هولوگرام در زوایای مختلف ، بازی رنگ بصورت گیوسته یا دایروی دیده خواهد شد .
- Switch shape effect در این شیوه بیننده با تغییر زاویه هولوگرام شاهد تبدیل یک فرم هندسی به فرمی خواهد بود . ( به طور مثال از دایره به ستاره )
- Shrink-expand effect در تکنیک فوق با حرکت دادن هولوگرام ، سایز تصویر یا نوشته مورد نظر ( از کوچک به بزرگ و یا برعکس ) تغییر می کند .
- True color image در این تکنیک تصویر مورد استفاده ، به رنگ اولیه و طبیعی خود دیده خواهد شد .
- Micro text نوشته بسیار ریزی که با چشم غیر مسلح قابل تشخیص نمی باشد و خواندن ان نیازمند استفاده از ابزار بزرگنمایی مانند ذره بین خواهد بود
- Filp flop or multi channel image در این تکنیک می توان دو یا چند تصویر را در زوایای دید مختلف مشاهده نمود به گونه ای که با تغییر زاویه یک تصویر جایگزین تصویر دیگر خواهد شد .
- Pearl effect در این ویژگی با تغییر زاویه دید ، بازی رنگ به گونه ای است که سطح دایروی به صورت لنز و محدب به نظر می اید .
- Concealed image این دسته از تصاویر معمولا به صورت خطی و در زوایای خاصی قابل رویت می باشد
- Filtering or moiré تصویر مخفی تعبیه شده در این تکنیک ، تنها با فیلم مخصوص ( Filter ) قابل شناسایی و خواندن می باشد
- Hidden image تصویر مخفی که CLR ( Convert laser image ) نیز خوانده می شود یکی از ویژگی های فوق امنیتی بوده و تنها شما می توانید با تابش نور لیزر و باز تابش ان بروی صفحه سفید تصویر را رویت کنید .
- Security inks استفاده از مزکب های امنیتی از قبیل UV ، Thermal ، IR و OVI بر روی هولوگرام که در شرایط ویژه و یا با ابزار خاصی قابل رویت خواند بود
- Chemical etching در این روش اطلاعات مورد نظر طی یک واکنش شیمیایی بر روی بر چسب ثبت می شوند و به رنگ سفید دیده خواهند شد
- Security die cut برشهایی در بدنه هولوگرام که در صورت تلاش جهت جداسازی بر چسب از روی سطح الصاق شده ، با عث تکه تکه شدن هولوگرام می شوند که در نتیجه قابل الصاق مجدد روی سطوح دیگر نخواهند بود .
- De-metalize دیمتالایز یا برداشتن طرح یا نوشته ای از روی برچسب هولوگرام ، این اتفاق از طریق لیزر صورت خواهد گرفت و تمام نوشته یا طرح مورد نظر به رنگ زمینه الصاق در خواهند امد . مانند ( اگر سطح الصاق هولوگرام مشکی است نوشته یا طرح دیمتالایز شده مشکی رویت خواهد شد )